Хмельницькі лісівники готові реалізувати 1000 новорічних ялинок

Лісівники державного підприємства «Хмельницьке лісомисливське господарство» виростили на спеціальних плантаціях достатню кількість новорічних ялинок, щоб забезпечити в повній мірі потреби населення.

У цьому році підприємство готове реалізувати 1000 шт новорічних ялинок. Заготівля їх буде здійснюватися відповідно до попиту громадян. На сьогодні вже заключні договора на придбання новорічних ялинок для організацій.

Ціни на ялинки : до 1,0 м. – 50 грн.; 1,1-1.5 м.- 65 грн.; 1,6-2,0м. – 75 грн. ; 2,1 -2,5м.- 100 грн.; 2,6-4,0м.-145 грн.

Маркування новорічних ялинок здійснюватиметься самоклейними етикетками, які виготовляються зі спеціального паперу, що унеможливлює їх повторне використання, так як вони повністю руйнуються при спробі розклеювання.

Самоклейні етикетки міститимуть індивідуальний номер та відповідний йому штрих-код, який заноситься до єдиної системи електронного обліку деревини. Перевірка законності походження ялинки відбуватиметься шляхом введення номеру з бирки чи самоклейної етикетки, що прикріплені до ялинки, на сайті http://www.ukrforest.com. У випадку, якщо інформація на сайті відсутня, – це може свідчити про сумнівне походження ялинки.