У «Чайці» готові прийняти першу зміну дітей

Табір “Чайка”, що розташований у с. Головчинці, готується приймати першу зміну дітей. Наразі там завершуються ремонтні роботи в корпусах: оновлені санвузли та душові кімнати. Там, де була необхідність, замінено покриття підлоги, двері, фарбуються стіни, придбані нові матраци, подушки, посуд тощо.

01

Для того, щоб улітку 2017 року дозвілля діток було змістовнішим у таборі встановлять нові тренажери та придбають велосипеди. Також до початку першої зміни на території табору завершують монтаж нового багатофункційного спортмайданчика.

Про це повідомляє Хмельницька міська рада.

“До ідеального вигляду табору ще є куди прямувати, але темпи, якими рухаємося упродовж двох останніх років, вселяють оптимізм, – каже міський голова Олександр Симчишин. – Табір має великі корпуси і територію, а це потребує суттєвого фінансування. Плануємо щороку його удосконалювати. Зараз проблемою номер один, яку треба вирішити, для нас є організація опалення корпусів у зимовий період. Це і дозволить краще зберігати результати проведених ремонтів та меблі, а також відкриє перспективи для зимового відпочинку”.