“Думайте!” – хмельницький аеропорт закликав мешканців долучитися до прибирання території

Комунальне підприємство “Аеропорт Хмельницький” опублікувало фоторепортаж і звернулося до мешканців області.

Відповідний допис з’явився у “Фейсбуці” 4 квітня.

“…замініть перше ваше питання “Коли будемо літати у Туреччину чи Єгипет?” на друге: “Чим ми можемо вам допомогти, щоб ми скоріше отримали відповідь на перше питання?” Бо аеропорт – це НАШ! Усіх жителів! А не тільки керівництва та працівників. Тому що ті, хто в змозі літати до Туреччини чи Єгипету, в змозі і допомогти тим, хто в недалекому майбутньому буде відповідати за Вашу безпеку і якість перельоту до місця відпочинку. Нам потрібна реальна допомога. А не словесна”, – зазначено у повідомленні.

У дописі додається, що наразі аеропорт приводять до ладу троє працівників комунального підприємства.

Як писав НГП, Президент Петро Порошенко вважає, що у відновленні діяльності аепорту Хмельницького насамперед має бути зацікавлена місцева влада. Виступаючи на засіданні Ради регіонального розвитку Хмельницької області у грудні 2018 року, глава держави додав, що голова Хмельницької ОДА разом із народними депутатами мають виступити з ініціативою до центральної влади, що цей об’єкт на Хмельниччині є пріоритетним.

Крім цього, аеропорт має ввійти до плану перспективного розвитку територій на 2019-2021 роки, які Порошенко доручив розробити місцевій владі.